dijous, 7 d’octubre del 2010

Vacances en Octubre...

Sí, encara no hem començat les classes ací. Esta setmana la tenim lliure per a triar les assignatures, conèixer la universitat, fer paperessa...

- Semester Ticket: transport públic per a 6 mesos per 80 euros!

- Matrícula en cursos d'alemany GRATIS! M'he apuntat a un d' Alemany per a ciències socials.

- Ikea. He anat avui a comprar cosetes. 40 minuts en autobús. No està mal, però he de tornar a per cosetes, no podia carregar-ho tot. Ara que per fi tinc cuarto tinc ganes de fer-lo meu!

I també tenim la setmana per a continuar coneixent la ciutat.
En aquest cas el Cospudener See, un llac a uns 30 minuts en bici que està envoltat de bosc, però també amb xicotetes platges. Diuen que en estiu és una passada, però inclús per estos dies es van banyar alguns valents!

I ara, a continuar la moguda de les convalidacions de les assignatures... el mite de l'organització alemanya està caiguent, en detriment de la llibertat. Els erasmus tenim tanta llibertat alhora de triar assignatures que és complicadíssim compaginar-ho tot. Ara per ara, he parlat ja amb quatre coordinadors, el de sociologia, ciències de la cultura, polítiques i africanística.

Es veu que el federalisme polític s'ha estés fins a les facultats. Igual que els Ländern (Estats), les facultats tenen la seua pròpia autònomia. I com tot en la vida, açò té les seues coses bones i roïnes. La putada és que de moment sols coneguem les roïnes!!

1 comentari: